Workshopmiddag

Gratis workshop boordevol inspiratie voor je muzieklessen


Wanneer?
wo 23 sep 2020 
wo 4 nov 2020 - online*
wo 27 jan 2021- online*
wo 17 mrt 2021

Hoe laat?
15.00 tot 16.00 uur (23 sep)
15.00 tot 15.30 uur (4 nov - online*)
15.00 tot 16.00 uur (27 jan)
15.00 tot 17.00 uur (17 mrt)

Waar?
Koorzaal en verschillende foyers van Het Concertgebouw

*op 4 nov en 27 jan online via de Facebookgroep Het Concertgebouw in de klas

Kosten
Aan de workshopmiddag zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelden
Workshopmiddag in Het Concertgebouw: via de knop hieronder.
Online Workshopmiddag: word lid van de besloten Facebookgroep Het Concertgebouw in de klas

Muzikale inspiratie op Facebook
Word lid van de besloten Facebookgroep Het Concertgebouw in de klas en ontvang wekelijks muzikale inspiratie. In deze groep brengt Het Concertgebouw leerkrachten in contact met muziekkenners om kennis uit te wisselen over muziekles in de klas.

Kom met collega’s naar Het Concertgebouw en doe samen inspiratie op voor muzieklessen op school. Ervaar hoe aanstekelijk het is om samen muziek te
maken en ga na de workshop direct met de leerlingen aan de slag. De workshop is opgebouwd rond de verschillende domeinen van het muziekonderwijs: zingen, spelen, bewegen, luisteren en vastleggen. Na een gezamenlijke warming-up delen we de groep in kleinere groepen van onder-, midden-, en bovenbouwleerkrachten, zodat we per bouw dieper kunnen ingaan op de verschillende muzikale vaardigheden. Aan het eind van de middag sluiten we de workshop weer met alle leerkrachten samen af.

---

Het Concertgebouw houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We zullen ons uiterste best doen om dit project in de oorspronkelijke vorm te laten plaatsvinden. Indien het nodig is het project in een later stadium aan te passen aan de dan geldende maatregelen, zullen wij hierover tijdig informatie sturen.

Impressie