Zing mee: Ik sta paf!

Zing mee tijdens dit meezingfeest met de bekende en tijdloze liedjes van Annie M.G. Schmidt.


Wie?
Yvonne van den Eerenbeemt, zang
Thierry Castel, arrangementen en piano
Thomas Pol, contrabas
Joost Janssen, saxofoon
Mark van Kersbergen, slagwerk
Bart Oomen, regie

Wanneer?
ma 15 maart 2021 
di 16 maart 2021 

Hoe laat?
9.30, 11.15 en 13.30 uur

Hoe lang?
Ongeveer een uur

Waar?
Kleine Zaal

Voorbereiding in de klas?
Acht lessen van circa 30 minuten. Het materiaal staat op deze pagina.

Kosten?
€ 4 per deelnemer (leerling, leerkracht of begeleider).

Begeleiding?
Maximaal één begeleider (leerkracht of ouder) per 5 leerlingen.

Kerndoelen (54, 56)
Via liedjes die behoren tot het Nederlands cultureel erfgoed ervaren de leerlingen het plezier van samen zingen en bewegen.

Startworkshop online 
wo 6 januari 2021 | 15.00-15.30 uur
Maak samen met collega’s alvast kennis met het materiaal van dit project. Deze workshop wordt online gegeven door een ervaren workshopleider en is facultatief. Zet de datum vast in de agenda, in december sturen wij een e-mail met informatie over de mogelijkheid om aan te melden.

Annie M.G. Schmidt wist wel hoe je kinderen aan het zingen moest krijgen. ‘Ik wil alles wat niet mag, de hele dag, de hele dag!’ Annie M.G. Schmidt is tijdloos. Goede reden om de voorstelling Ik sta paf! terug te laten komen, zodat nóg meer kinderen kunnen genieten van dit meezingfeest. Duik ook in de wereld van Dikkertje Dap en Het beertje Pippeloentje. Ook De heks van Sier-kon-fleks is erbij. En De leeuw is los, en op weg naar het Amsterdamse Bos! Zing mee en laat iedereen paf staan!

---

Het Concertgebouw houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We zullen ons uiterste best doen om dit project in de oorspronkelijke vorm te laten plaatsvinden. Indien het nodig is het project in een later stadium aan te passen aan de dan geldende maatregelen, zullen wij hierover tijdig informatie sturen.

Download het lesmateriaal
Alle audio afspelen

In de klas