Workshopmiddag

Gratis workshop boordevol inspiratie voor je muzieklessen


Wanneer?
wo 22 september 2021 
wo 10 november 2021
wo 30 maart 2022
wo 13 april 2022

Hoe laat?
15.00 tot 16.30 uur

Waar?
Koorzaal en verschillende foyers van Het Concertgebouw.

Kosten?
Aan de workshopmiddag zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Meld je aan via de knop hieronder of stuur een mail aan binnenschools@concertgebouw.nl onder vermelding van de naam van de school en de groep waarin u werkt.

Kom met collega’s naar Het Concertgebouw en doe samen inspiratie op voor muzieklessen op school. Ervaar hoe aanstekelijk het is om samen muziek te maken en ga na de workshop direct met de leerlingen aan de slag. De workshop is opgebouwd rond de verschillende domeinen van het muziekonderwijs: zingen, spelen, bewegen, luisteren en vastleggen. Na een gezamenlijke warming-up gaan we in kleinere groepen uiteen om te werken aan verschillende muzikale vaardigheden. Aan het eind van de middag sluiten we de workshop weer met alle leerkrachten samen af.

---

Het Concertgebouw houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We zullen ons uiterste best doen om dit project in de oorspronkelijke vorm te laten plaatsvinden. Indien het nodig is het project in een later stadium aan te passen aan de dan geldende maatregelen, zullen wij hierover tijdig informatie sturen.

Impressie