Projecten voor studenten

MBO| HBO | WO


Op dit moment hebben we geen specifieke projecten voor studenten aan het MBO, HBO of WO. Wilt u met een groep studenten Het Concertgebouw bezoeken? Mailt u dan met de educatie-afdeling via educatie@concertgebouw.nl. Zij helpen u graag verder.

In samenwerking met Fonds 21 zijn we bezig met een nieuw project voor MBO-studenten. De intentie is om in het voorjaar van 2021 hiervoor een pilot te organiseren. 

Meet the Rising Star

Rising Stars zijn de grootste jonge talenten volgens de meest prestigieuze Europese concertpodia, genomineerd door de European Concert Hall Organisation (ECHO). Na afloop van een aantal van de concerten van deze Rising Stars in de Kleine Zaal vindt er een inspirerende en verdiepende meet-and-greet plaats waarin het publiek vragen kan stellen over het leven als Rising Star/professioneel musicus. Dit kan interessant zijn voor conservatoriumstudenten, studenten met interesse in klassieke muziek en studenten van de jongtalentklas. Zij krijgen op deze manier de mogelijkheid om de Rising Stars te ontmoeten en meer inzicht krijgen in het leven van een professioneel musicus.

Data

wo 9 dec 2020 | Percussioniste Vanessa Porter Porter, Lang en Kuhn
Bekijk concert

wo 7 april 2021 | Bariton James Newby - Schubert, Mahler en Britten
Bekijk concert