MBO inspiratiedag

Kom samen met je studenten naar de MBO Inspiratiedag op 14 juni 2022!


Op dinsdag 14 juni vindt voor het eerst de MBO Inspiratiedag Concertgebouw & Orkest plaats in Het Concertgebouw in Amsterdam. Het doel van de dag is om MBO studenten te inspireren en te laten zien dat er op een misschien niet zo voor de hand liggende plek, Het Concertgebouw, veel beroepen zijn die aansluiten bij de opleidingen die zij volgen. 

Er is plek voor 9 groepen van ongeveer van ongeveer 20-25 studenten (1 klas). 
De dag kost € 6 per deelnemer, inclusief koffie/thee en lunch to go en is niet bedoeld om stagiaires of medewerkers te werven, maar om studenten te inspireren.

Programma
De dag start om 09.30 uur en duurt tot ca 13.00 uur.
Je kunt een van onderstaande routes kiezen, waarin we de volgende beroepen en afdelingen uitlichten:

  • Route geel: Werkplaats/Operationele dienst, Podiumstaf, Theatertechniek
  • Route rood: Horeca, Events, Bedrijfsleiding
  • Route blauw: Marketing/Communicatie/Verkoop, (Social)Media, ICT/Website


Alle routes eindigen in een foyer van de Grote Zaal, waarna alle studenten gezamenlijk circa 20 minuten de repetitie van het Concertgebouworkest bijwonen.

Meld je klas nu aan!
Meld jouw groep studenten aan door dit formulier in te vullen en geniet samen van een inspirerende dag met een muzikaal tintje.

Als je wil overleggen of vragen hebt neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar educatie@concertgebouw.nl, we denken graag mee!

De MBO Inspiratiedag is een samenwerking tussen het Concertgebouworkest en Het Concertgebouw en is mogelijk gemaakt door: