Veelgestelde vragen

Van harte welkom op de educatiewebsite van Het Concertgebouw. Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen.


aantal begeleiders en ouderkaarten

 • We willen graag met meer begeleiders komen dan staat voorgeschreven, mag dat?

  Nee, dat is helaas niet toegestaan. Een uitzondering wordt gemaakt voor scholen binnen het speciaal onderwijs. Natuurlijk is het wel mogelijk om extra begeleiders mee te nemen voor het vervoer. Deze extra
  begeleiders zonder kaartje kunnen gedurende de voorstelling terecht in Het Concertgebouw Café, of kunnen speciale ouderkaarten bestellen.

 • Er zijn extra ouders die mee willen naar Het Concertgebouw, kan dat?

  Het is mogelijk om via de website van Het Concertgebouw speciale ouderkaarten te bestellen. Er geldt een maximum van twee kaarten per persoon en de kaarten kosten € 4,- per stuk. Bij deze kaarten is gratis vervoer met het GVB inbegrepen, zodat de ouders kunnen meereizen met de klas. De capaciteit is bij projecten in de Koorzaal beperkt. Met het lesmateriaal ontvangt de leerkracht een link naar de website waar de ouders de kaarten zelf kunnen bestellen.

 • Kunnen leerlingen van verschillende groepen samen naar hetzelfde project?

  Omdat we de projecten met ingang van schooljaar 2016 - 2017 aanbieden aan groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8, is het mogelijk om met een combinatieklas deel te nemen aan de projecten. Homogene jaargroepen kunnen uiteraard ook nog steeds deelnemen. In een situatie waarbij de leeftijd of het niveau van de groep om welke reden dan ook ver uit elkaar ligt is het zinvol om even contact met ons op te nemen.

betalen, annuleren of wijzigen

vervoer